Udlejning af videostudie i nordsjælland

intro-video-marketing-farum-drachmann-medier-videostudie

Alle virksomheder, små som store, har brug for et vist niveau af medieproduktion herunder video. Fordi der er en øget forventning om at se og høre budskaber på video og lyd. Professionelt produceret video vil underbygge jeres faglige troværdighed. Vi har løsninger, uanset om I er begyndere eller erfarne foran et videokamera.

Et eget videostudie er plads- og tidskrævende.

Hvorfor investere i dyrt AV-udstyr eller bruge en masse tid på at sætte jer ind i medieproduktion, når I kan få studieadgang og professionel medieproduktion her?
Kontakt os for tilbud.

Lej jer ind her og betal kun for de ydelser, I bruger

Vi har enkle nøglefærdige løsninger og modulopbygget prisstruktur, så I kan vælge præcis de ydelser, der er brug for til videooptagelser til virksomhedspræsentation, LIVE video-kampagner, online undervisning, kundeservice video. Kontakt os for tilbud.

Hvad kan virksomheder bruge video til?

Webshop og fysisk forretning

Video sælger – og både webshops og fysiske forretninger kan benytte video til branding og markedsføring af produkter. For eksempel til særlige tilbud, serviceydelser, rundvisninger eller kundeservice.

Online kurser og videovejledninger

Online kurser er kommet for at blive – og det er en glimrende måde at nå ud til mange mennesker på. For langt de fleste læringsvideoer er en professionel kvalitet vigtigt for at undgå, at kunderne mister interessen og springer fra.

Præsentationer og kampagner

Præsentationer og kampagner kan nemt understøttes af video. Det er også et godt redskab til personlig branding i forbindelse med jobsøgning eller til rekruttering. At kunne agere naturligt foran et kamera bliver for de fleste en stor fordel i fremtiden.

Webinar og LIVE udsendelser

Facebook LIVE, YouTube LIVE og snart også LinkedIn LIVE – LIVE udsendelse boomer og har mange fordele. På andre tidspunkter er et webinar den bedste kontaktmulighed. Vil du vide mere om Facebook LIVE – så se mere her.

Hvad kan forhindre jer i at bruge video?

Uro?

Et åbent kontorlandskab med støj er ikke de optimale professionelle rammer. Eller måske har I en hverdag, hvor det er svært at få arbejdsro til at koncentrere jer om at optage videoindslag.

Visuelt?

Et hjemmekontor med vasketøj, rodet skrivebord eller brugt service fra morgenmaden i baggrunden er sjældent ret inspirerende. Eller måske har I som webshopejer kun lagerrummet til at skyde videoer i.

Besværligt?

Eller værre endnu – I får slet ikke lavet jeres videoer, fordi det teknisk er for besværligt og for dyrt.
Og hjemmelavede videoer bliver ikke gode nok til at matche jeres øvrige markedsføringsmaterialer.

En professionelt optaget video giver et fagligt troværdigt indtryk og kan være med til at afgøre, om I får den næste ordre.

Her en videoløsning for Karina Hjorth fra DM Skincare & DM Private Labels, som benytter “Ofte stillede spørgsmål” til markedsføring. Det er en videoløsning, som på en gang skaber markedsføring og sparer tid, da hun nu kan henvise nye kunder til denne introduktionsvideo og derfor starte sin rådgivning og salg på et mere kvalificeret grundlag.

Jeres videoer skal være på niveau med jeres services og produkter – naturligvis

Måske har I selv oplevet hvordan en amatørvideo med dårlig lyd eller lys slukker for interessen for selv det vigtigste budskab og et måske godt produkt?.
For selvom videoproduktion virker til at være blevet allemandseje, er det langtfra alle, som har adgang til udstyr og rammer, der får jer til at fremstå professionelt på video.
Det kan vi her hos Drachmann Medier gøre noget ved.

Med vores hjælp og udstyr kan I være sikker på at gå herfra med et kvalitetsmæssigt godt resultat, der kan underbygge og styrke jeres faglige troværdighed. Det kan i sidste ende være afgørende for næste ordre.

Har I også brug for redigering og hjælp til distribuering eller andet, så kontakt os for et tilbud.

Få sikkerhed for professionel video- og lydkvalitet

Det vigtigste er, at I går fra vores studie med professionel videokvalitet og/eller lydoptagelse.

Og husk også, at øvelse gør mester. Resultatet bliver bedre og bedre, jo mere øvelse I får med at stå foran videokamera og mikrofon.

Har I brug for hjælp til andet som f.eks. skærmtræning, redigering, planlægning, manuskript, scenografi, så tag kontakt.


Siri-Drachmamnn-direktor-Drachmann-Medier

Jeg er Siri Drachmann, grundlægger af Drachmann Medier og din garanti for en professionelt kvalitet. Jeg trækker på et stort netværk af erfarne fagfolk afhængigt af projektet, og hvad I har brug for.

Fra ren studieleje eller optagelse af video og lyd på vores udstyr – til instruktion, manuskriptsparring, videoredigering/grafik og videoanimationer – og til distribution på sociale medier, SEO, styling og skærmtræning. Vi kan hjælpe jer med at løse det meste.

Vores fælles mission er at hjælpe virksomheder og erhvervsdrivende med at professionalisere deres digitale synlighed og indhold tilpasset den danske kultur og den kundetype I henvender jer til.
Læs mere om Drachmann Medier

 Spørgsmål eller brug for sparring? Kontakt os!

Top
Drachmann-medier-logo

Tilmeld nyhedsbrev

Modtag opdateringer, tips, invitationer m.m. fra Drachmann Medier.

Husk at tjekke i din spam boks og evt. godkende email fra Drachmann Medier.

Tak, vi byder velkommen - du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.